Over Ons


Van den Berg oud pand

In 1963 starten Bernard Jan en Johanna van den Berg een elektro-technisch bureau aan de Ridderstraat in Hattem. Aansluitend werd er een winkel geopend met een collectie van wasmachines, tv’s, stereosets, huishoudelijke apparatuur en een aparte lampenafdeling. Deze bedrijven werden op den duur versterkt door twee zonen: Henk en Johan.

In januari 2015 heeft het bedrijf zich opgesplitst en heeft Henk de installatietak overgenomen, wat zich in augustus 2018 voortzet in een nieuw pand aan de Lindenhof 3a. Als installateur zijn wij werkzaam in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Directe service aan klanten, kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Korte lijnen en heldere communicatie binnen het bedrijf zorgen voor een goede afstemming met de opdrachtgever. In de loop van jaren hebben wij een groot vast, en vooral tevreden klantenbestand weten op te bouwen. Tot ons klantenbestand horen particulieren, woningstichtingen, scholen, kerken, overheidsinstellingen en aannemersbedrijven.

Wilt u een deskundig en eerlijk advies? Dan bent u bij Van den Berg Installatie-Techniek aan het juiste adres. Ons team staat klaar met een gedegen advies en doelgerichte actie!

Van den Berg nieuw pand